1075 Views

Vilmantas Grubys

/ Director

Residence Vienna

My Story

Aš esu Vilmantas Grubys – prekinio ženklo Gruvi Media įkūrėjas. Kūryba yra neatsiejama mano gyvenimo dalis, būtent ji Jus čia ir atvedė. Per pastarajį dešimtmetį įgyvendinau daugybę audiovizualiųjų menų projektų su daugybe skirtingų žmonių, pradedant muzikiniais klipais, baigiant reklamomis ir dokumentiniais filmais. Įvestuvių pasaulį atsinešėme unikalų kūrybos stilių, kuris leido pelnyti žmonių pasitikėjimą ir papasakoti jų istorijas. 

***

Jei mūsų darbuose radote kažką sau artimo, turbūt mūsų požiūriai į supantį pasaulį bei vertybes yra panašūs. Nekantrauju su Jumis susipažinti!

The Most Talented Young Actress in America. He love what he do since he started doing it and never looked back.

My Filmography

  • Year Film Title Description
  • 1997 The mask of Zorro Christian Werner
  • 1999 Evolution Rainer Matsutani
  • 2004 Falling In Love Gero Weinreuther
  • 2010 Back to you Käthe Niemeyer
  • 2015 Just like you Wolfgang Murnberger

My Award

  • Year Film Title Award(s)
  • 2004 Falling In Love The best young actor, Young Artist Award
  • 2010 Back to you The talent actor, Breakthrough Performance Award
  • 2015 Just like you The most famous director

There are 4 comments

  1. Thanks for always keeping your WordPress themes up to date. Your level of support and dedication is second to none.

    21 rugpjūčio, 2018
  2. Thanks for always keeping your WordPress themes up to date. Your level of support and dedication is second to none.

    21 rugpjūčio, 2018
  3. Thanks for always keeping your WordPress themes up to date. Your level of support and dedication is second to none 1.

    21 rugpjūčio, 2018
  4. Thanks for always keeping your WordPress themes up to date. Your level of support and dedication is second to none 2.

    21 rugpjūčio, 2018